Enlaces accesibilidad
Divendres 12 de gener a les 20:00 hores a La 2

Gisela, convidada de l'espai d'humor 'Programa Inesperat'

  • Sergi Mas i els seus col·laboradors Toni González, Anna Gras, Judit Martin i la youtuber Gina Tost entrevistaran la cantant i actriu catalana

Per
gisela-2018
gisela-2018

Dirigit per Javier Viza, 'Programa Inesperat' compta amb la subdirecció de Montse Tejera, la producció executiva de Sònia Sancho, la producció de Núria Raja i Celeste Roig, la realització de Carlos Vidal i Mercè Llorens i els guions de Pep Bras, Xavier Sanjuan i Dani Amor.

A 'Programa Inesperat' pot passar qualsevol cosa, per això és inesperat. Tot i que parteixen d'una premissa: garantir somriures als convidats i convidades, públic de plató i espectadors. A PI, tot és broma. O quasi tot...

www.rtve.es/programainesperat

La convidada d'aquesta setmana al 'Programa Inesperat' és Gisela. L'actriu i cantant catalana va ser coneguda per la seva participació al concurs 'OT1'. En aquests moments Gisela és la protagonista d'una nova adaptació teatral de la pel·lícula "Moulin Rouge" al teatre Apolo de Barcelona.

A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Toni González Lillo, Anna Gras i Judit Martin. A més, la youtuber Gina Tost viatjarà per les xarxes socials per mostrar el perfil de Gisela i donar el contrapunt a Sergi Mas.

Nascuda a la localitat catalana de El Bruc l'any 1979, Gisela va saltar a la fama per ser una de les concursants de la primera edició d'Operación Triunfo'. Gisela és la protagonista del musical "Rouge, Fantastic Love", una nova adaptació teatral de la pel.lícula "Moulin Rouge", que se representa al teatre Apolo de Barcelona.

Mas oferirà un nou monòleg amb el seu segell peculiar, que no necessàriament estarà relacionat amb l'actualitat; tot el contrari, serà una intervenció que no tindrà cap lògica informativa i que servirà per parlar de qualsevol tema que consideri "interessant" per a l'audiència.

El plató de 'Programa Inesperat' compta amb la presència de públic que en algun moment poden dir-hi la seva i participar-hi formulant preguntes als convidats, col·laboradors i al presentador.

RTVE

anterior siguiente