Enlaces accesibilidad
Dimecres 10 de gener a les 20:25h a La 2

TVE Catalunya estrena el programa 'Secundaris', que se centra en les persones que treballen amb els famosos

  • El primer capítol el protagonitza Mònica Solana, fisioterapeuta d'esportistes d'elit
  • Dimecres 10 de gener a les 20:25 hores a La 2

Per
Mònica Solana
Mònica Solana

'Secundaris' mostra el dia a dia dels professionals que treballen amb passió i entusiasme darrere dels famosos i les famoses. És una producció de Diana Produccions.

En cada capítol 'Secundaris' coneix persones que treballen amb passió i entusiasme darrere dels famosos i les famoses. En l'estrena mostra el dia a dia de la fisioterapeuta Mónica Solana, que treballa amb esportistes d'elit com les nadadores Mireia Belmonte i Jèssica Valls.

El programa segueix la vida d'aquests professionals per mostrar com és de necessari el seu ofici, com és la seva relació i quina és la influència que exerceixen sobre les persones conegudes. Accedeix a llocs íntims i desconeguts pel gran públic per descobrir el vessant professional i personal de les persones conegudes, des d'un punt de vista diferent. I acompanya a persones no conegudes que demostraran que l'èxit només s'aconsegueix gràcies a la feina de moltes persones que persegueixen un mateix objectiu.

El primer capítol se centra en la Mònica Solana, fisioterapeuta de l'esport, que diàriament treballa amb importants esportistes d'elit com les nedadores Mireia Belmonte i Jèssica Vall. 'Secundaris' mostra el seu dia a dia, per veure com entrena l'equip nacional de natació i l'acompanya a les classes de fisioteràpia de la Universitat. El programa ensenya com afecta la seva feina a la vida personal i coneix profundament quina relació tenen aquestes importants esportistes amb ella.

RTVE

anterior siguiente