Enlaces accesibilidad
Dijous 14 de desembre a les 20:05h i diumenge 17 de desembre a les 13:00h a La 2

L'actriu i directora Sílvia Munt, a 'Punts de vista'

  • A més, el programa descobreix Xarim Aresté, que ara mateix es troba de gira de presentació de "Polinèsies"

Per
Xarim Aresté
Xarim Aresté

'Punts de vista' és el programa cultural en català de La 2. Està dirigit per Montse Elias i Joan Vilà i presentat per Montse Elias, amb realització de Pepa Pérez i producció de Núria Raja. S'emet els dijous i els diumenges.

Aquesta setmana 'Punts de vista' es trasllada a la Casa Golferichs per fer la presentació del programa, on els protagonistes seran l'actriu i directora Sílvia Munt i el músic Xarim Aresté.

L'entrevista de la setmana és a l'actriu i directora de cinema i teatre Sílvia Munt, que estrena a la Sala Villaroel el seu darrer espectacle, l'obra "Les noies de Mossbank Road", una comèdia protagonitzada per Marta Marco, Cristina Genebat i Clara Segura. Sílvia Munt compta ja amb una llarguíssima trajectòria com a actriu de cinema i de teatre i darrerament com a directora, ja sigui al cinema, documentals esplèndids com "Gala" o al teatre, amb diverses propostes.

De música, el programa descobreix a Xarim Aresté, que ara mateix es troba de gira de presentació del nou treball, un disc anomenat "Polinèsies", d'aires intimistes. El músic, que ara treballa en solitari, va ser un dels membres del grup Very Pomelo i ha col·laborat amb artistes importants com Maika Makovsky, Sanjosex i Sopa de cabra.

I per acabar, l'acústic de Xarim Aresté.

RTVE

anterior siguiente