Enlaces accesibilidad
Dilluns 11 desembre 2017

Marta Ribas, Carles Riera, Jèssica Albiach i Vidal Aragonés, dilluns a La 1 de TVE Catalunya i 'La Noche en 24' i Eduard Pujol, Gerard Gómez i Maria Sirvent a RNE i Ràdio 4

  • A La 1 de TVE Catalunya entrevisten Jèssica Albiach de CatEnComú-Podem i Vidal Aragonés de la CUP a partir de les 8:00h
  • 'La Noche en 24' en el Canal 24 Horas parla amb Marta Ribas de Catalunya En Comú-Podem i amb Carles Riera de la CUP a les 22:30h
  • 'Las mañanas de RNE' tenen Maria Sirvent de la CUP a partir de les 8:30h.
  • L'informatiu '24 Horas' de les 19:30h de Radio Nacional comptarà amb Gerard Gómez del Moral d'ERC-CatSí
  • A les 9:30h 'El matí a Ràdio 4' entrevista Eduard Pujol de Junts per Catalunya

Per
quim-barnola
quim-barnola

www.rtve.es/noticias/elecciones-catalanas/

Els espais informatius de TVE, el Canal 24 Horas, RNE i Ràdio 4 entrevistaran el dilluns 11 de desembre a representants dels diferents partits polítics de cara a les eleccions autonòmiques al Parlament de Catalunya del 21-D. A La 1 de TVE Catalunya entrevisten Jèssica Albiach i Vidal Aragonés i a 'La noche en 24' al Canal 24 Horas parlen amb Marta Ribas i Carles Riera. 'Las mañanas de RNE' tindrà a Maria Sirvent; l'informatiu de la tarda '24 Horas' parlarà amb Gerard Gómez del Moral. I a Ràdio 4, 'El matí a Ràdio 4' comptarà amb Eduard Pujol.

La 1 de TVE Catalunya, Quim Barnola entrevista Jèssica Albiach de CatEnComú-Podem i Vidal Aragonés de la CUP a partir de les 8:00h. i en desconnexió per a Catalunya.

A 'La Noche en 24' al Canal 24 Horas Víctor Arribas entrevista Marta Ribas de Catalunya En Comú-Podem i Carles Riera de la CUP a partir de les 22:30h.

'Las mañanas de RNE' Alfredo Menéndez entrevista Maria Sirvent de la CUP a partir de les 8:30h.

A partir de les 19:30 hores i també a Radio Nacional de España, Miguel Ángel Domínguez entrevista a l'informatiu '24 Horas' Gerard Gómez del Moral d'ERC-CatSí.

I a Ràdio 4, al programa 'El matí a Ràdio 4', Ramon Castelló entrevista Eduard Pujol de Junts per Catalunya a les 9:30 hores.

RTVE

anterior siguiente