Enlaces accesibilidad
Dijous 7 de desembre a les 20:05h a La 2

Pasión Vega i John Malkovich, protagonistes a 'Punts de vista'

  • Del món de l'art, el programa visita una magnífica i petita exposició dedicada a la "Belle Époque" de l'artista Joan Cardona

Per
John Malkovich
John Malkovich

'Punts de vista' és el programa cultural en català de La 2. Està dirigit per Montse Elias i Joan Vilà i presentat per Montse Elias, amb realització de Pepa Pérez i producció de Núria Raja. S'emet els dijous i els diumenges.

Aquesta setmana 'Punts de vista' entrevista l'actor John Malkovich i la cantant Pasión Vega. A més, el programa visita l'exposició de l'artista Joan Cardona a la Galeria Gothsland i acompanya a l'Orquestra del Liceu a Ginebra, en una actuació per les Nacions Unides.

De cinema, aquesta setmana 'Punts de vista' compta amb un actor excepcional: John Malkovich, que al passat Festival de Sant Sebastià va concedir una entrevista per parlar de la seva llarga filmografia. Amable, proper i cordial, Malkovich va ser el President del Jurat de Donosti 2017 i a l'entrevista explica la seva manera d'entendre el cinema i de valorar les pel·lícules, però també la seva passió pel cinema dels Lumière o l'admiració que té pels grans mestres del modernisme català com Gaudí o Jujol.

L'entrevista llarga de la setmana és a Pasión Vega, que presenta dissabte vinent al Liceu el seu darrer treball, titulat "40 quilates". I és al mateix Liceu on Montse Elias parla amb la cantant de la seva extensa carrera en el món musical. Per aquest nou disc Pasión Vega ha comptat amb la col·laboració excepcional de Fernando Velázquez, compositor habitual de les bandes sonores de les pel·lícules de Juan Antonio Bayona, com "Lo imposible" o "Un monstruo viene a verme"

Del món de l'art, el programa visita la Galeria Gothsland, on hi ha una magnífica i petita exposició dedicada a la "Belle Époque" de l'artista Joan Cardona.

I per arrodonir del tot el programa emmarcat al Gran Teatre del Liceu, 'Punts de vista' acompanya l'Orquestra del Liceu a Ginebra, en una actuació a la seu de les Nacions Unides, i conèixer com són i qui són els músics del Liceu amb entrevistes a l'avió, al llarg del viatge i a Ginebra.

I per acabar, un clip enèrgic de la banda de soul "The excitements", que actuen el dimecres 13 de desembre a la Sala Apolo de Barcelona.

RTVE

anterior siguiente