Enlaces accesibilidad
Dijous 7 de desembre a les 22:15 hores, en directe a La 1 i Ràdio 4

Eleccions al Parlament de Catalunya: Quim Barnola modera el primer debat entre els candidats al 21--D a La 1 de TVE

  • Participaran Jordi Turull (JuntsXCat), Inés Arrimadas (Ciutadans), Roger Torrent (ERC-CatSí), Miquel Iceta (PSC), Xavier Doménech (CatComú-Podem), Xavier García Albiol (PPC) i Carles Riera (CUP)
  • Dijous 7 de desembre a les 22:15 hores, en directe a La 1 i Ràdio 4 per a Catalunya, i al Canal 24 Horas i al web de RTVE a nivell nacional

Per
quim-barnola
quim-barnola

www.rtve.es/noticias/elecciones-catalanas/

La primera setmana de campanya per a les eleccions al Parlament de Catalunya, RTVE ofereix una de les grans cites informatives. Aquest dijous, candidats i líders de les formacions polítiques amb representació al Parlament que concorren al 21-D participaran en un debat moderat per Quim Barnola.

El debat electoral, que se celebrarà des dels estudis de TVE a Sant Cugat del Vallés, comptarà amb la participació de Jordi Turull de Junts per Catalunya, Inés Arrimadas de Ciutadans, Roger Torrent d'ERC-CatSí, Miquel Iceta del PSC, Xavier Doménech de Catalunya En Comú-Podem, Xavier García Albiol del PPC i Carles Riera de la CUP.

El debat, moderat per Quim Barnola, s'emetrà en directe a La 1 de TVE a partir de les 22:15 hores en desconnexió territorial per a Catalunya i per Ràdio 4, i de forma simultània al Canal 24 Horas per a la resta d'Espanya i al web de RTVE.

www.rtve.es/noticias/elecciones-catalanas/

RTVE

anterior siguiente