Enlaces accesibilidad
Dimecres 6 de desembre 2017. Eleccions autonòmiques catalanes del 21-D

RNE entrevista Marta Ribas, Miquel Iceta i Aurora Madaula i a Ràdio 4 també parlen amb Miquel Iceta i amb Xavier García Albiol

  • A 'Las mañanas de RNE', Alfredo Menéndez entrevista Marta Ribas de CatComú-Podem i Miquel Iceta del PSC a partir de les 8:30h.
  • A l'informatiu '24 Horas' de RNE, Miguel Ángel Domínguez entrevista Aurora Madaula de Junts per Catalunya a les 19:30h.
  • A les 9:30h a 'El matí a Ràdio 4', Ramon Castelló entrevista el cap de llista del PSC, Miguel Iceta i el del PPC, Xavier García Albiol
  • Les entrevistes de RNE també es podran seguir per Radio 5 i Radio Exterior de España

Per
mat20radio2041
mat20radio2041

Aquesta setmana, els programes informatius de RNE i Ràdio 4 continuen emetent una sèrie d'entrevistes electorals als principals candidats a les eleccions autonòmiques al Parlament de Catalunya del 21-D. Aquest dimecres a 'Las mañanas de RNE' estarà Marta Ribas de Catalunya en Comú-Podem i Miquel Iceta del PSC. A l'informatiu de la tarda '24 Horas' de Radio Nacional de España entrevisten Aurora Madaula de Junts per Catalunya. A Ràdio 4, el programa 'El matí a Ràdio 4' entrevista el cap de llista del PSC, Miquel Iceta i el del PPC, Xavier García Albiol.

Aquest dimecres 6 de desembre, a 'Las mañanas de RNE' Alfredo Menéndez entrevista Marta Ribas,  número quatre de la llista de Catalunya En Comú-Podem i al líder del PSC, Miquel Iceta,  a partir de les 8:30h.

A partir de les 19:30 hores i també a RNE, Miguel Ángel Domínguez, conductor i director de l'informatiu '24 Horas' entrevista Aurora Madaula, que ocupa el novè lloc a la llista de Junts per Catalunya.

Al programa 'El matí a Ràdio 4', Ramon Castelló entrevista Miquel Iceta, cap de llista del Partit Socialista de Catalunya a Barcelona i Xavier García Albiol, que encapçala la candidatura del PPC.

Les entrevistes que es faran a RNE, també se podran seguir per Radio 5 i Radio Exterior de España.

RTVE

anterior siguiente