Enlaces accesibilidad
Dimecres 6 de desembre a les 20:30h a La 2

'Tinc Una Idea' se centra en l'apoderament del pacient

  • El programa visitarà la unitat de neo-nats de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron per mostrar noves maneres d'obtenir informació mèdica
  • A més, una entrevista a la jove emprenedora Miriam Rueda, cofundadora de Light Energy

Per
infermeres--nens-esquenes
infermeres--nens-esquenes

"Tinc Una Idea" és el programa de TVE Catalunya que, dirigit per Miquel Peralta, recull el testimoni de persones emprenedores. S'emet els dimecres a les 20:30h per La 2 de TVE.

Aquest dimecres 'Tinc una idea' descobreix "El pacient actiu", noves maneres de relacionar-se amb les malalties i d'obtenir informació mèdica que ajuden els pacients a decidir el present i el futur de la seva salut. El programa també entrevista la jove emprenedora Miriam Rueda, cofundadora de Light Energy, que ha estat reconeguda per la revista "Forbes" com una persona rellevant en el sector de la indústria internacional.

Descobrir nous medicaments també implica descobrir noves maneres de relacionar-nos amb les malalties. Avui veurem com obtenir informació com a pacients ens ajuda a decidir el present i el futur de la nostra salut. És l'apoderament del pacient. I per comprovar-ho visitarem la unitat de neo-nats de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, veurem com podem extreure i guardar el nostre ADN o fer-nos un electrocardiograma a casa. És l'anomenada 'salut digital'.

En aquest mateix programa hi ha una entrevista a la jove emprenedora Miriam Rueda, cofundadora de Light Energy, que va participar en les Jornades fetes a Barcelona "Somos Talento" organitzades per RTVE. Rueda dóna alguns consells pels joves emprenedors i explica la seva experiència, que l'ha portat a ser reconeguda per la revista Forbes com una persona rellevant en el sector de la indústria internacional.

RTVE

anterior siguiente