Enlaces accesibilidad
Dilluns 4 de desembre a les 20:05 hores a La 2

'El Rondo' dóna el tret de sortida al mes del clàssic

  • Els tertulians del programa seran Joan Poquí, Jordi Gràcia, Núria Casas, Francesc Via, Siro López i José Miguel Villarroya

Per
albert-lesn-2
albert-lesn-2

'El Rondo' és el programa esportiu en català de La 2. Està dirigit per Marc Vila, presentat per l'Albert Lesán amb la realització de Xavier Arias i la producció d'Ana Ruiz. S'emet els dilluns a La 2.

'El Rondo', el programa esportiu de TVE Catalunya, repassarà, aquest dilluns, la jornada de Lliga amb els tertulians, amb la vista posada en el clàssic.

'El Rondo' tractarà aquest dilluns tota la polèmica que deixi la jornada 14 de Lliga, però a més s'ocuparà del tancament de la fase de grups de la Champions, el sorteig dels vuitens de la Copa del Rei i l'entrega de la Pilota d'Or, que tindrà lloc la propera setmana. Amb un Barça que comença imparable el mes del clàssic i un Reial Madrid que no deixa bones sensacions als seus aficionats, a les portes del Mundial de Clubs, la polèmica està servida.

La tertúlia comptarà, com cada setmana, amb els millors periodistes i tertulians: el periodista Joan Poquí de Mundo Deportivo, l'especialista en actualitat blaugrana Jordi Gràcia, la periodista Núria Casas, el director de Pericos on line Francesc Via i els madridistes José Miguel Villarroya i Siro López.

RTVE

anterior siguiente