Enlaces accesibilidad
Eleccions autonòmiques catalanes del 21-D

RNE i Ràdio 4 comencen aquest dimarts les entrevistes electorals del 21-D

  • A 'Las mañanas de RNE', Alfredo Menéndez entrevista Ferran Mascarell de Junts per Catalunya a partir de les 8:30 hores
  • A l'informatiu '24 Horas' de les 19:30 hores, Miguel Ángel Domínguez entrevista un representant d'ERC-CatSí
  • A les 9:30h a 'El matí a Ràdio 4', Ramon Castelló entrevista Elisenda Alamany de Catalunya En Comú-Podem i Maria Ballester de la CUP
  • Les entrevistes de RNE també es podran seguir per Radio 5 i Radio Exterior de España

Per
Logo RNE
Logo RNE

RNE i Ràdio 4 emetran una sèrie d'entrevistes electorals als principals candidats a les eleccions autonòmiques al Parlament de Catalunya del 21-D. Les entrevistes es podran seguir a partir del dimarts 5 de desembre a les 8:30 hores a 'Las mañanas de RNE' amb Alfredo Menéndez i de les 19:30h. a l'informatiu '24 Horas' de Miguel Ángel Domínguez de RNE. A Ràdio 4, el programa 'El matí a Ràdio 4' de Ramon Castellò preguntarà els representants dels partits polítics amb representació parlamentària a les 9:30h.

Demà dimarts 5 de desembre, a 'Las mañanas de RNE' Alfredo Menéndez entrevista Ferran Mascarell de Junts per Catalunya a partir de les 8:30h. Mascarell havia estat conseller de Cultura en dues ocasions i fins ara era el delegat de la Generalitat a Madrid.

A partir de les 19:30 hores i també a RNE, Miguel Ángel Domínguez, conductor i director de l'informatiu '24 Horas' entrevista un representant d'ERC-CatSí.

Al programa 'El matí a Ràdio 4',  Ramon Castelló entrevista Elisenda Alamany, número dos de la candidatura de Catalunya En Comú-Podem a Barcelona. A continuació participarà Maria Ballester, número quatre de la llista de la CUP a la ciutat comtal.

Les entrevistes que es faran a RNE, també se podran seguir per Radio 5 i Radio Exterior de España.