Enlaces accesibilidad
Divendres 24 de novembre a les 00:15 hores a La 1

Quin és el cost que pagarem els catalans pel procés?, tema de debat del programa 'Ara i Aquí'

  • Al programa d'avui entrevisten Javier Vega, Adolf Tobeña i Ricard Fernández Déu
  • Com a tertulians participen Raphael Minder, Sílvia Tarragona, Pere Gurt i Miquel Giménez

Per
carlos-fuentes--ara-i-aqu-
carlos-fuentes--ara-i-aqu-

'Ara i Aquí' és el programa de participació ciutadana i de debat de TVE Catalunya. Està dirigit per Josep Ramon Lluch, presentat per Carlos Fuentes i realitzat per Jordi de Febrer. S'emet els divendres a La 1.

www.rtve.es/araiaqui/

Aquest divendres 'Ara i Aquí' pregunta pel cost que hauran de pagar els catalans pel procés. Carlos Fuentes entrevista el president del Círculo de Empresarios, Javier Vega de Seoane; el psiquiatra Adolf Tobeña i el periodista i advocat Ricard Fernández-Déu. A la tertúlia també participaran Raphael Minder, Sílvia Tarragona, Pere Gurt i Miquel Giménez.

Quin és el cost que pagarem els catalans pel procés? Aquesta és la pregunta que es debatrà al programa 'Ara i aquí'. Carlos Fuentes entrevista el president del Círculo de Empresarios, Javier Vega de Seoane i el catedràtic de Psiquiatría Adolf Tobeña.

A més, preguntarà al periodista i advocat Ricard Fernández Déu pel cas de Rosa Maria Sardà. L'actriu catalana va tornar a la Generalitat de Catalunya la Creu de Sant Jordi que li van concedir ara fa uns anys.

'Ara i Aquí' comptarà com a tertulians amb Rapahel Minder, corresponsal en Espanya del diari The New York Times; i els periodistes Sílvia Tarragona, Pere Gurt i Miquel Giménez.

RTVE

anterior siguiente