Enlaces accesibilidad
Dijous 23 de novembre a les 20:05h i diumenge 26 de novembre a les 12:00h a La 2

L'exposició d'Andy Warhol i la cantaora Rosalía, a 'Punts de vista'

  • Del món de la dansa, el programa compta amb la ballarina i coreògrafa Marta Carrasco

Per
Montse Elias
Montse Elias

'Punts de vista' és el programa cultural en català de La 2. Està dirigit per Montse Elias i Joan Vilà i presentat per Montse Elias, amb realització de Pepa Pérez i producció de Núria Raja. S'emet els dijous i els diumenges.

Aquesta setmana 'Punts de vista' recomana la mostra d'Andy Warhol al CaixaForum, la jove cantant renovadora del flamenc Rosalía, l'espectacle "Perra de Nadie" de Marta Carrasco i el jazz d'Avishai Cohen.

El programa visita l'exposició de l'artista "pop" Andy Warhol que hi ha al CaixaForum de Montjuïc. "L'art mecànic" compta amb instal·lacions multimèdia i amb una gran selecció de les obres més conegudes de Warhol com les "Marilyns" o la "Cadira elèctrica", entre d'altres. També hi ha una gran col·lecció de portades de vinils que va il·lustrar ell mateix i una tria de fotografies de gran fotògrafs.

L'entrevista llarga de la setmana és a la jove cantaora Rosalía, una renovadora del flamenc. La cantant explica a Montse Elias que té una influència musical d'allò més diversa, des de Beyoncé a Alejandro Sanz; i que la seva música d'arrels és només el principi, que està oberta a nous camins musicals.

'Punts de vista' també s'apropa per enregistrar les presentacions a la galeria El Quadern Robat, un espai dedicat a l'art contemporani. Ara mateix hi ha l'exposició "Continuïtats discontinues" de Jesús Galdón. Un seguit d'obres que reflexionen sobre la idea de la cultura universal i de com s'ha construït el relat històric.

Del món de la dansa, el programa compta amb la ballarina i coreògrafa Marta Carrasco, que presenta "Perra de Nadie", a la Seca Espai Brossa fins el 3 de desembre. A més la coreògrafa assegura que s'acomiada com a ballarina en solitari amb aquest gran espectacle.

I per acabar, el bon jazz d'Avishai Cohen, una de les gran llegendes actuals del jazz, que actuarà el proper dia 25 de novembre al Palau de la Música en el marc del Festival de Jazz de Barcelona.

RTVE

anterior siguiente