Enlaces accesibilidad
Divendres 17 de novembre a les 00:05 hores a La 1

'Ara i Aquí' parla sobre l'actualitat política i recorda l'atemptat terrorista de Barcelona amb testimonis i afectats

  • Al programa d'avui entrevisten l'ex-ministre José Manuel García Margallo i el president de Societat Civil Catalana, José Rosiñol
  • Com a tertulians participen Ricard Fernández Déu, Anna Balletbó, Sílvia Tarragona i Santiago Espot

Per
carlos-fuentes--ara-i-aqu-
carlos-fuentes--ara-i-aqu-

'Ara i Aquí' és el programa de participació ciutadana i de debat de TVE Catalunya. Està dirigit per Josep Ramon Lluch, presentat per Carlos Fuentes i realitzat per Jordi de Febrer. S'emet els divendres a les 23:55 hores a La 1.

www.rtve.es/araiaqui/

Aquest divendres 'Ara i Aquí' analitza l'actualitat política a Catalunya i recorda l'atemptat terrorista a Barcelona del mes d'agost, just quan es compleix tres mesos. Carlos Fuentes entrevista l'exministre José Manuel García Margallo i el nou president de Societat Civil Catalana, José Rosiñol. A més, participen tertulians habituals del programa i una representació plural d'experts i testimonis.

El presentador, Carlos Fuentes entrevista l'ex-ministre d'Afers Exteriors, José Manuel García Margallo i José Rosiñol,  que acaba de ser nomenat nou president de Societat Civil Catalana.

Al programa també parlaran amb alguns dels testimonis i afectats per l'atemptat de Barcelona, just quan ex compleix tres mesos de l'atac terrorista.

'Ara i Aquí' comptarà com a tertulians amb l'advocat i periodista Ricard Fernández Déu, l'empresari i president de Catalunya Acció, Santiago Espot,  la periodista Sílvia Tarragona i la periodista i exdiputada, Anna Balletbó.

RTVE

anterior siguiente