Enlaces accesibilidad
Dijous 16 de novembre a les 20:30h a La 2

El grup Elefantes toca en directe, a 'Músics'

  • Elefantes, grup icona a la música, ja té 10 discos al mercat, més de 55 cançons pròpies i molt de camí per davant

Per
Elefantes
Elefantes

Dirigit i presentat per Goyo Prados, 'Músics' és el punt de trobada per a grups o solistes que obren via, figures musicals que actuaran en directe i amb els que Goyo Prados repassarà la seva trajectòria. S'emet els dijous a La 2 i els dissabtes a les 17h a Ràdio 4.

Aquesta setmana 'Músics', l'espai musical de La 2 i Ràdio 4, té com a protagonista el grup Elefantes, que tocarà en directe a la sala El Siglo de Sant Cugat.

Fa uns anys el grup Elefantes va anunciar la seva dissolució, però més tard van entendre que la seva història no mereixia un final, que 8 discos no podien quedar orfes. I el seu públic els va esperar incondicionalment.

El retorn va trigar 8 anys però ha valgut molt la pena. Al 2017 Elefantes, grup icona a la música, ja té 10 discos al mercat, més de 55 cançons pròpies i molt de camí per davant.

Shuarma, Jordi Ramiro, Julio Cascán i Hugo Toscano expliquen a Goyo Prados que no saben cap a on aniran, però saben que caminaran de la mà de la honestedat, la més preuada companyia per als músics.

RTVE

anterior siguiente