Enlaces accesibilidad
Dimecres 15 de novembre a les 20:00 hores a La 2

Aquesta setmana 'Calidoscopi' dedica el programa als diners

  • Raül Díaz és el director i presentador del programa

Per
Logo del programa 'Calidoscopi'
Logo del programa 'Calidoscopi'

'Calidoscopi' és el programa d'entreteniment de La 2 de TVE Catalunya amb records televisius. Raül Díaz és el director, guionista i presentador de l'espai. Xavi Arias és el realitzador, Agustí Guimerà el productor i Montse Tejera a la redacció.

'Calidoscopi' és un programa per nostàlgics i curiosos, que proposa una estoneta d’entreteniment amb els records televisius. Una capbussada als arxius de TVE a través de cançons, curiositats i humor, tant en català com en castellà. Cada capítol gira entorn d’un tema, com és el cas de l’aigua, els animals, els diners o l’estiu.

Aquest dimecres els diners seran els protagonistes del capítol de 'Calidoscopi'.  Sabíeu que les primeres monedes tenien forma de mongeta?

Aquesta i moltes més curiositats les coneixerem gràcies al nostre 'Calidoscopi' particular. La pesseta i l’euro ocupen un lloc destacat al programa, però també fem un cop d’ull a d’altres objectes desitjats com l’or i les joies. L’arxiu de TVE és ple de cançons i esquetxos dedicats als diners que segur us duran records.

Raül Díaz,  que n’és el director i guionista, presenta el programa acompanyat de professionals, artistes i personatges de tots els temps. I és que la màgia de la tele fa que la gent que hi surt sigui immortal.

RTVE

anterior siguiente