Enlaces accesibilidad
Dimarts 17 d'octubre a les 20:30h a La 2

El músic Ramon Mirabet, dimarts a 'Noms propis'

  • Malgrat l'èxit internacional dels seus discos, vol seguir tocant de peus a terra, sentir-se igual de còmode cantant en un estadi o en un bar

Per
Ramon Mirabet
Ramon Mirabet

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de TVE Catalunya amb convidats amb una filosofia de vida optimista i amb la capacitat de contagiar-la. S'emet els dimarts a La 2 i està dirigit i presentat per Montse Busquets, amb realització d'Esther Martínez i producció d'Amelia Tabernero.

Aquesta setmana a 'Noms propis', la directora i presentadora del prgrama Montse Busquets parla amb el cantant i músic Ramon Mirabet.

Va passar sis anys voltant pel món amb una guitarra, tocant als carrers i vivint experiències extraordinàries, per concloure, com diu una de les seves cançons, que "casa és on està el cor".  Ramon Mirabet posa el cor en tot el que fa, com l'única manera d'entendre la vida. Una vida que li ha quedat força bohèmia fins ara. Malgrat l'èxit internacional dels seus discos, vol seguir tocant de peus a terra, sentir-se igual de còmode cantant en un gran estadi o als bars on va començar i, sobre tot, no deixar de ser Ramon Mirabet.

Nét d'artistes de circ i fill de músics, de petit tocava el piano però l'aterria fer-ho en públic per por d'equivocar-se. Ni els amics sabien que li agradava cantar. Mentre estudiava direcció i administració d'empreses, va anar a París amb una beca Erasmus. La ciutat el va captivar tant que va decidir tornar-hi per tocar als carrers de Montmartre.

El 2010 va quedar tercer al concurs Nouvelle Star de la televisió francesa i es va fer famós al país veí. Tot i això, no va deixar de voltar per Europa guanyant-se la vida com a músic urbà. Amb els diners recollits va publicar el primer disc, Happy Days (2013). Tres anys després va llançar Home is where the heart is, d'on sortiria la cançó de l'anunci d'Estrella Damm 2016.

RTVE

anterior siguiente