Enlaces accesibilidad
Dilluns 9 d'octubre a les 20:05 hores a La 2

'El Rondo' torna amb força amb la represa de la lliga

  • Aquesta setmana acompanyen l'Albert Lesán com a contertulians Joan Vehils, director de comunicació del Grup Zeta a Catalunya, el periodista de la Cadena Cope Dani Senabre
  • També participaran l’especialista en actualitat blaugrana Jordi Gràcia, la corresponsal de ESPN Gemma Soler, el director de Pericos on line Francesc Via i el madridista José Miguel Villarroya

Por
el-rondo1-albert-lesn-en-plat
el-rondo1-albert-lesn-en-plat

'El Rondo' és el programa esportiu en català de La 2. Està dirigit per Marc Vila, presentat per l'Albert Lesán amb la realització de Xavier Arias i la producció d'Ana Ruiz. S’emet els dilluns a les 20:05 hores a La 2.

Després d’una aturada de seleccions marcada per la polèmica relació entre Gerard Piqué i alguns seguidors del combinat espanyol, torna la lliga domèstica i amb ella un Barça líder que ja li treu set punts al Reial Madrid. La represa de la competició i tot el que deixa enrere la jornada FIFA seran protagonistes a ‘El Rondo’ el proper dilluns.

El programa comptarà, com cada setmana, amb la participació dels millors periodistes esportius del panorama català: Joan Vehils, director de comunicació del Grup Zeta a Catalunya, el periodista de la Cadena Cope Dani Senabre, l’especialista en actualitat blaugrana Jordi Gràcia, la corresponsal de ESPN Gemma Soler, el director de Pericos on line Francesc Via i el madridista José Miguel Villarroya.

'El Rondo' és l’espai d’anàlisi i debat futbolístic a TVE Catalunya. Cada setmana, l’Albert Lesán i el seu equip repassen l’actualitat blaugrana tot aprofundint en les jugades més polèmiques de la jornada, així com de la resta d'equips catalans de primera divisió i dels seus eterns rivals a les diferents competicions.

Un programa per a tots els amants del futbol, un espai per estar informat i divertir-se.

RTVE

anterior siguiente