Enlaces accesibilidad
Divendres 6 d'octubre a les 20:05h a La 2

Manu Guix, convidat de l'espai d'humor 'Programa Inesperat'

  • Sergi Mas i els seus col·laboradors Toni González, Anna Gras, Judit Martin i la Youtuber Gina Tost entrevistaran el director musical d'OT

Per
Sergi Mas
Sergi Mas

A 'Programa Inesperat' pot passar qualsevol cosa, per això és inesperat. Tot i que parteixen d'una premissa: garantir somriures als convidats i convidades, públic de plató i espectadors. A PI, tot és broma. O quasi tot...

www.rtve.es/programainesperat

El convidat d'aquesta setmana al 'Programa Inesperat' serà Manu Guix. El director musical de la nova edició d'Operación Triunfo presentarà també el seu nou disc, titulat "Després de tot", que sortirà publicat a finals d'octubre.

A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Toni González Lillo, Anna Gras i Judit Martin. A més, la youtuber Gina Tost viatjarà per les xarxes socials per mostrar el perfil de Manu Guix i donar el contrapunt a Sergi Mas.

Manu Guix, que havia estat professor a les primeres edicions d'Operación Triunfo, serà el nou director musical de l'Acadèmia en el concurs més famós de TVE, que aviat tornarà a La 1 de TVE.

Mas oferirà un nou monòleg amb el seu segell peculiar, que no necessàriament estarà relacionat amb l'actualitat; tot el contrari, serà una intervenció que no tindrà cap lògica informativa i que servirà per parlar de qualsevol tema que consideri "interessant" per a l'audiència.

El plató de 'Programa Inesperat' compta amb la presència de públic que en algun moment poden dir-hi la seva i participar-hi formulant preguntes als convidats, col·laboradors i al presentador.

Dirigit per Javier Viza, 'Programa Inesperat' compta amb la subdirecció de Montse Tejera, la producció executiva de Sònia Sancho, la producció de Núria Raja i Celeste Roig, la realització de Carlos Vidal i Mercè Llorens i els guions de Pep Bras, Xavier Sanjuan i Dani Amor.

RTVE

anterior siguiente