Enlaces accesibilidad
Divendres 6 d'octubre a les 00:15 hores a La 1

'Ara i Aquí' posa a debat: Què cal fer per recuperar el diàleg?

  • En aquest programa participen Teresa Freixas, Gemma Aguilera, Ramon Colom, Sílvia Tarragona i una representació plural d'experts i testimonis
  • També participaran Gay de Liébana, Josep Piqué, Félix Revuelta i Sergi Arola
  • S'emet els divendres a les 00:15 hores a La 1

Por
carlos-fuentes--ara-i-aqu-2185
carlos-fuentes--ara-i-aqu-2185

'Ara i Aquí' és el programa de participació ciutadana i de debat de TVE Catalunya. Està dirigit per Josep Ramon Lluch, presentat per Carlos Fuentes i realitzat per Jordi de Febrer. S'emet els divendres a les 00.15 hores a La 1.

El programa 'Ara i Aquí' debatrà aquesta setmana amb tertulians, entrevistats i testimonis què cal fer per recuperar el diàleg.

'Ara i Aquí' comptarà com a tertulians amb la Catedràtica de Dret Constitucional de la UAB, Teresa Freixas i els periodistes Gemma Aguilera, Ramon Colom i Sílvia Tarragona.

Entre els testimonis, participaran una representació plural: Carmen Ferrer, psicòloga; Josep Vicenç Mestre, politòleg; Ernesto López, Coordinador de las Juventudes de Sociedad Civil Catalana; Pep Escobedo,  a qui van confondre en una manifestació amb un guàrdia civil camuflat; l'empresari Edgar Sánchez, que té un restaurant a Badalona que va tancar per la vaga; i dos seguidors del F.C. Barcelona amb posicions contràries sobre formar part de la selecció espanyola.

El programa també entrevistarà l'economista i professor d'Economia de la Universitat de Barcelona Gay de Liébana,  l'ex polític, economista i empresari Josep Piqué, el president de Naturhouse Félix Revuelta i el cuiner Sergi Arola.