Enlaces accesibilidad
Dijous 19 de juliol a les 20:30h a La 2

La música en directe de Joan Queralt, a 'Músics'

  • Queralt puja de nou als escenaris amb els The Seasicks, des d'on allibera molt més que un músic

Per
Joan Queralt
Joan Queralt

Dirigit i presentat per Goyo Prados, 'Músics' és el punt de trobada per a grups o solistes que obren via, figures musicals que actuaran en directe i amb els que Goyo Prados repassarà la seva trajectòria. S'emet els dijous a La 2 i els dissabtes a les 17h a Ràdio 4.

Aquesta setmana 'Músics', el programa musical de La 2 i Ràdio 4, compta amb Joan Queralt & The Seasicks, que tocaran en directe a la sala El Siglo de Sant Cugat les cançons del seu disc 'Time made of sand'.

Joan Queralt és un músic multidisciplinari que si tingués més mans, més instruments tocaria. Enamorat de la música des de petit, tant, que de gran molt poc li ha fet falta per embutxacar-se al públic i enamorar als entesos.

Amagat sota el pseudònim de Johny Card va començar la seva carrera en solitari, després de passar per nombroses bandes a les que va deixar petjada. Ara, amb la identitat recuperada, guitarra en mà i un parell de bons amics, puja de nou als escenaris amb els The Seasicks, des d'on allibera molt més que un músic.