Enlaces accesibilidad
Dilluns 25 de setembre a les 20:00 hores a La 2

Agustí Benedito a 'El Rondo'

Por
logo el-rondo
logo el-rondo

'El Rondo' és el programa esportiu en català de La 2. Està dirigit per Marc Vila, presentat per l'Albert Lesán amb la realització de Xavier Arias i la producció d'Ana Ruiz. S’emet els dilluns a les 20:00 hores a La 2.

La setmana en que finalitza el termini de recollida de signatures per dur a terme la moció de censura, Agustí Benedito fa balanç a ‘El Rondo’.

Després que el programa rebés el passat dilluns la visita del president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu,  el seu principal opositor se sotmetrà a les preguntes de l’Albert Lesán.

La tertúlia esportiva de TVE Catalunya comptarà, com sempre, amb els millors periodistes del panorama català per analitzar l’actualitat: Lluís Mascaró, director adjunt del diari Sport, el periodista d’Onda CeroVíctor Lozano,  l'ex directiu del FC Barcelona, Antón Parera,  el director i presentador de Pericos on lineFrancesc Via,  l’escriptora Marison Galdón i el sempre polèmic José Miguel Villarroya, representant als aficionats del Reial Madrid.

'El Rondo' és l’espai d’anàlisi i debat futbolístic a TVE Catalunya. Cada setmana, l’Albert Lesán i el seu equip repassen l’actualitat blaugrana tot aprofundint en les jugades més polèmiques de la jornada, així com de la resta d'equips catalans de primera divisió i dels seus eterns rivals a les diferents competicions.

Un programa per a tots els amants del futbol, un espai per estar informat i divertir-se.

RTVE

anterior siguiente