Enlaces accesibilidad
Dimecres 20 de setembre a les 20:30h a La 2

La mobilitat sostenible, aquest dimecres a 'Tinc Una Idea'

  • Un equip del programa ha pujat als nous autobusos elèctrics de Barcelona
  • També han visitat dues empreses que fabriquen cotxes i bicicletes elèctriques i la Universitat de Girona

Per
cotxes-font-rtol
cotxes-font-rtol

'Tinc Una Idea' és el programa de TVE Catalunya que, dirigit per Miquel Peralta, recull el testimoni de persones emprenedores. S'emet els dimecres a les 20:30h per La 2 de TVE.

www.rtve.es/tincunaidea

www.facebook.es/tincunaidea

@tincunaidea_tve

Aquest dimecres 'Tinc Una Idea' analitza com es preparen les administracions i empreses per trobar solucions al col·lapse circulatori i a la contaminació provocada pels vehicles. El programa ha pujat a un dels nous autobusos elèctrics de Barcelona a més de visitar dues empreses que fabriquen cotxes i bicicletes elèctriques. També ha parlat amb la Universitat de Girona per conèixer el seu Pla de mobilitat sostenible.

La mobilitat sostenible busca reduir l'ús del cotxe privat amb l'objectiu d'aturar el col·lapse circulatori i la contaminació que provoquen els vehicles a les ciutats. Però no hi ha una solució única, cal la implicació i la comprensió de tothom.

Un equip del programa ha pujat a un dels nous autobusos elèctrics de Barcelona i ha visitat dues empreses, una multinacional que fabrica cotxes elèctrics i una altra de molt més petita que fa bicicletes elèctriques. També han parlat amb la Universitat de Girona perquè tenen un Pla d’ambientalització que fomenta l’anar a peu, l’ús de la bicicleta i el cotxe compartit a través d’aplicacions de mòbil. I és que la tecnologia i la implicació ciutadana van juntes per reduir l’ús del cotxe privat.

RTVE

anterior siguiente