Enlaces accesibilidad
Dilluns 7 d'agost a les 19:35 hores a La 2

El capítol "Pluja de malalts", dilluns a la sèrie 'Doctor Caparrós'

  • La sèrie, que es va estrenar el 1979, és una comèdia catalana amb l'humorista Joan Capri com a protagonista
  • L'actor Joan Pera, que a la sèrie feia de nebot del recordat doctor, és l'encarregat de presentar la reemissió dels capítols

Per
joan-capri-com-a-doctor-caparrs
joan-capri-com-a-doctor-caparrs

Aquesta setmana s'emetran cinc capítols de la sèrie 'Doctor Caparrós' que La 2 de TVE Catalunya ha recuperat com a homenatge al protagonista Joan Capri, quan se celebren els 100 anys del naixement del gran humorista català. L'actor Joan Pera, que a la sèrie era el seductor nebot del metge, és l'encarregat de presentar la reemissió dels capítols.

Dilluns s'emetrà el sisè capítol 'Pluja de malalts'.  Després d'un matí intens ple de visites al consultori, el doctor Caparrós rep un pacient d'un alt càrrec administratiu que pateix una malaltia provocada pel seu estil de vida, l'estrès. El doctor Caparrós trobarà una solución drástica per internar-lo i curar-lo.

'Doctor Caparrós, medicina general' és una sèrie d'humor que es va estrenar al circuit català de TVE Catalunya l'octubre del 1979. La comèdia, que es gravava amb públic al plató, va guanyar un Premi Ondas el 1980 i va tenir una segona temporada el 1982, titulada 'Doctor Caparrós, metge de poble'.

El doctor Caparrós, fart de la vida a la ciutat, es desplaça fins a un poble per poder exercir de metge i gaudir de la tranquil·litat. La sèrie explicava les peripècies que viu l'humorista Joan Capri, protagonista principal. El repart també estava format per M. Matilde Almendros en el paper de la seva dona; Joan Pera era el seductor nebot Jordi Ignasi i Carme Sansa la infermera Numància, a més d'altres personatges com la marquesa de Costamar…

L'actor Joan Pera és l'encarregat de presentar la reemissió dels 24 capítols.

#DoctorCaparrós

#Capri

RTVE

anterior siguiente