Enlaces accesibilidad
Dimarts 27 de juny a les 19:30h a La 2

La periodista i escriptora María Leach, dimarts a "Noms propis"

  • Ha publicat el poemari "No te acabes nunca" amb il·lustracions de Paula Bonet

Per
María Leach
María Leach

"Noms propis" és el programa d'entrevistes en profunditat de TVE Catalunya amb convidats amb una filosofia de vida optimista i amb la capacitat de contagiar-la. S'emet els dimarts a La 2 i està dirigit i presentat per Montse Busquets, amb realització d'Esther Martínez i producció d'Amelia Tabernero.

Aquesta setmana a "Noms propis", en el darrer programa de la temporada, Montse Busquets entrevista la periodista i escriptora María Leach.

Casar-se, un embaràs, el càncer terminal del seu marit Charlie, el naixement del fill dels dos, la mort del Charlie. Tot això, en un any. Entre 2012 i 2013 la vida de la periodista María Leach es va fer miques. Amb 33 anys i un nen de mesos, s'havia d'enfrontar al dolor més extrem.

Sempre havia escrit, i així és com va anar traient la pena, primer, i després l'esperança. Cada nit s'obligava a fer un post amb algun pensament. El resultat n'és el poemari "No te acabes nunca", ple de cruesa i veritat, que, sense proposar-s'ho, ha esdevingut un èxit editorial. Ara prepara un llibre per a nens.

"El dol m'ha ajudat a entendre que la vida no s'ha de jutjar. No t'has de preguntar per què passen les coses sinó acceptar-les",  explica María Leach.

RTVE

anterior siguiente