Enlaces accesibilidad
Dimarts 26 de setembre a les 20:05h a La 2

"Cinc dies a..." s'embarca al creuer SMC Orchestra i ens descobreix com és la vida a bord

  • Dia i nit, vint-i-quatre hores ininterrompudes d’oci i feina. Davant i darrera dels viatgers, una tripulació de mil persones de totes les nacionalitats
  • “Cinc dies a...” vol escoltar i observar per fer d’ulls i d’orelles de l’espectador.

Per
5diesa-crucero
5diesa-crucero

“Cinc dies a...” és un programa cultural en català de La 2. Està dirigit per Soledad Gomis amb realització de Juan Fermín Gómez. S’emet els dimarts a les 20:05 hores a La 2.

Un nau de creuer és com una ciutat autònoma, explica el cap de màquines del MSC Orchestra: cal que hi hagi aliments per 4.000 persones al llarg d’una setmana; que tot es mantingui net; que músics i ballarins ofereixin espectacles ben diversos … mentre els mariners s’ocupen de la navegació.

Al programa “Cinc dies a…” el creuer MSC Orchestra ens embarquem per conèixer un viatge que comença amb l’arribada del pràctic per assessorar sobre l’atracament a port; segueix amb la constant activitat a les dues cuines bessones; la necessària tasca d’una editora que aplegui totes les informacions practiques i les ofertes d’oci en una publicació; o els nombrosos tràfecs que conflueixen en alguns molls: uns passatgers surten de visita, d’altres embarquen, es recarrega combustible…

Dia i nit, vint-i-quatre hores ininterrompudes d’oci i feina. Davant i darrera dels viatgers, una tripulació de mil persones de totes les nacionalitats: italians, indonesis, brasilers, turcs, francesos , paraguaians, filipins, ucraïnesos i un llarg etcètera.

La nau MSC Orchestra, de dos-cents noranta-tres metres de llargària, i d’ample, trenta-dos, s’organitza en 16 ponts, dels quals 13 són per passatgers. Al “Cinc dies a...” els recorrem per vosaltres, mentre les ciutats es succeeixen i el mar ofereix un horitzó sempre canviant.

RTVE

anterior siguiente