Enlaces accesibilidad
Dilluns 12 de juny a les 19:35h a La 2

"Amb identitat" alerta de la necessitat de cuidar la pell

  • El doctor Pau Umbert, director de la Clínica Corachán explica quines són les patologies o els principals problemes que podem patir si no tenim cura de la nostra pell

Per
logo-amb-identitat
logo-amb-identitat

"Amb identitat", un espai on diversos experts parlaran de les seves professions relacionades amb la salut i el benestar. S'emet els dilluns a les 19:35 hores a La 2.

Potser creiem que cuidar la pell és només una qüestió d’estètica però és molt més important per la nostra salut del que hauríem pensat.

El doctor Pau Umbert explica quines són les patologies o els principals problemes que podem patir si no tenim cura de la nostra pell. Parlarem molt concretament de les conseqüències negatives del sol, com podem protegir-nos i de quina manera hem d’utilitzar els filtres solars.

Per ampliar el tema, ens acostarem a les platges a preguntar a la gent com es protegeixen contra els raigs solars, a algun centre assistencial per saber com atenen casos d’insolacions o cremades i què en saben dels riscos.

"Amb identitat" descobreix a cada programa de la mà de diversos especialistes rellevants les seves professions i les seves activitats laborals relacionades amb l'àmbit del benestar i la salut. Ells seran els encarregats de donar les claus per a conèixer-les en profunditat, i proporcionaran les dades que permetin descobrir-les.

RTVE

anterior siguiente