Enlaces accesibilidad
Dimecres 7 de juny a les 19:30h a La 2

"Tinc Una Idea" ens redescobreix una important infraestructura aèria catalana a 'Aeroport de Sabadell, aixecant el vol'

  • Les seves instal·lacions acullen la base més important d'emergències aèries de Catalunya
  • És la seu de l'Aeroclub més gran de tota Europa i del futur Museu de l’Aeronàutica

Per
aeroport1
aeroport1

"Tinc Una Idea" és el programa de TVE Catalunya que, dirigit per Miquel Peralta, recull el testimoni de persones emprenedores. S'emet els dimecres a les 19:30h per La 2 de TVE.

Cada dia més de 80 avionetes s’enlairen buscant el cel a l’aeroport de Sabadell. Després d’un període d’incertesa econòmica, aquest equipament amb més de 80 anys d’història comença a aixecar el vol i recupera poc a poc la seva importància estratègica.

A més de conservar un polvorí subterrani en molt bon estat, les seves instal·lacions acullen la base més important d'emergències aèries de Catalunya, la seu de l'Aeroclub més gran de tota Europa i del futur Museu de l’Aeronàutica

El programa #tincunaidea és l'espai televisiu de referència dels emprenedors i emprenedores de Catalunya. S'emet des de fa cinc anys per La 2 de TVE a Catalunya (via TDT). Recull el testimoni d'aquelles empreses tradicionals que han sabut convertir l'experiència en innovació i dels joves més disruptius que obliguen cada sector a reinventar-se cada dia.

RTVE

anterior siguiente