Enlaces accesibilidad
Dijous 27 d'abril a les 19:30h i diumenge 30 d'abril a les 12:05h a La 2

"Punts de vista" emet un programa especial sobre els Premis Continuarà de Cultura 2017

Entre els premiats Richard Gere, Dolores Redondo, el Gran Teatre del Liceu, el xef David Andrés, la pel·lícula 'Estiu 1933', Julio Manrique, Los Manolos i Andrea Motis

Per
Punts de vista - Especial 'Premis Continuarà'

"Punts de vista" és el programa cultural en català de La 2. Està dirigit per Montse Elias i Joan Vilà i presentat per Montse Elias, amb realització de Pepa Pérez i producció de Núria Raja. S'emet els dijous i es torna a emetre els diumenges a La 2.

L'espai cultural de TVE Catalunya, "Punts de vista", emet aquesta setmana un programa especial literari i cinematogràfic, amb l'emissió dels Premis Continuarà i també, un resum dels millors moments de la gala dels Premis RNE Sant Jordi de Cinematografia, que ja han arribat a l'edició número 61. A més, un recull de les millors pel·lícules que s'han projectat a la primera edició del Barcelona Sant Jordi Film Festival.

Els Premis Continuarà de RTVE Catalunya tenen ja 21 anys, i són un referent literari i cultural de la Diada de Sant Jordi. L'entrega de premis i la festa es celebra des de fa anys a l'Hotel Casa Fuster de Barcelona.

Els premiats d'enguany són una bona colla de personalitats de totes les vessants de la cultura. La cantant, trompetista i saxofonista de jazz Andrea Motis; el xef designat per la revista "Forbes" com un dels joves més influents d'Europa, David Andrés; Carla Simon, directora, i Bruna Cosí, actriu, han atrapat amb una de les millors pel·lícules de l'any, "Estiu 1993"; el director teatral i actor, Julio Manrique, per l'obra "La treva"; el grup Los Manolos, pel seu retorn 25 anys després dels Jocs Olímpics de Barcelona; l'escriptora Dolores Redondo, que ha sabut connectar amb els seus lectors amb "Todo esto te daré"; Arpa Editorial, una empresa recent dirigida pel veterà editor Joaquín Palau i pel seu fill Álvaro Palau, i que defensa sobretot el valor literari de l'assaig; l'escriptor Marc Moreno, que amb la novel·la "Temps de rates" retrata el dia a dia dels barris més marginals de Barcelona; i el Gran Teatre del Liceu una de les institucions culturals més prestigioses de Catalunya. També té un més que merescut reconeixement el Jazz Club Cafè Vienès de l'Hotel Casa Fuster, que des de fa uns anys programa acurades sessions de jazz a les que no s'ha pogut resistir ni Woody Allen. I finalment, el gran premi sorpresa d'enguany va ser per tot una icona cinematogràfica, l'actor nord-americà Richard Gere, que va inaugurar el Sant Jordi Barcelona Film Festival amb la seva darrera pel·lícula, "Norman, el hombre que lo conseguía todo".

Per acabar, un resum de la gala dels Premis RNE Sant Jordi de Cinematografia i un recull de les millors pel·lícules del Barcelona Sant Jordi Film Festival.

RTVE

anterior siguiente