Enlaces accesibilidad
Dimecres 12 d'abril, a les 19:25 hores a La 2

El massís de Montserrat, protagonista del capítol 'Terra endins' del programa "Animalades"

  • És la mantis una caníbal sexual?
  • Com converteixen els mussols la nit en dia? Poden els alpinistes com Araceli Segarra escalar igual que els dragons?

Per
Animalades - Terra endins

“Animalades” s’emet a les 19:25 hores a La 2 de TVE Catalunya. Direcció: Pepa Pérez i Judith Fernández. Realització: Pepa Pérez. Guió: Òscar Cusó. Producció: Lluís Boix i Fali Álvarez.

En aquest capítol de la sèrie documental “Animalades”, la biòloga i presentadora, Evelyn Segura, viatja terra endins on les prominents i arrodonides agulles s’eleven per acariciar suaument el cel. Estem a la màgica muntanya de Montserrat per conèixer de prop ratpenats, mantis religioses i mussols.

Montserrat és, sens dubte, singular entre totes les muntanyes. Evelyn recorre l’icònic massís on el desgast de la roca és constant, però les històries salvatges sobreviuen a l’erosió del temps: ratpenats que “veuen” amb les orelles, mantis religioses caníbals, mussols contorsionistes… I aquest cop,  Evelyn escala amb l’alpinista Araceli Segarra per veure les semblances i diferències entre humans i dragons.

En el programa d’avui coneixerem diferents curiositats: És la mantis una caníbal sexual? Com converteixen els mussols la nit en dia? Poden els alpinistes com Araceli Segarra escalar igual que els dragons? Per a què li serveixen les punxes a l’eriçó? Hi ha animals que veuen per les orelles?

RTVE

anterior siguiente