Enlaces accesibilidad
Dilluns 10 d'abril a partir de les 19:25 hores a La 2

"Amb identitat" parla de la medicina estètica i de com ha de ser un bon matalàs per tal de dormir bé

  • A les 19:40h. veurem també què és un matalàs personalitzat i descobrirem quines postures per dormir són les més adequades

Per
logo-amb-identitat
logo-amb-identitat

"Amb identitat", un espai on diversos experts parlaran de les seves professions relacionades amb la salut i el benestar. S'emet els dilluns a La 2.

Dilluns “Amb identitat” ofereix un capítol dedicat a la medicina estètica. Al segon espai, descobrirem quines característiques ha de tenir un bon matalàs.

Medicina estètica

Avui, el programa parlarà de la medicina estètica que pot ajudar a prevenir alguns dels problemes de salut que afecten el cos humà. “Amb identitat” descobrirà diferents tractaments per millorar la nostra imatge i escoltarem les preocupacions de la gent del carrer.

El matalàs, l'element imprescindible per dormir bé

I al segon capítol, que s’emetrà a les 19:45 hores, ens mostra que dormir és una acció tan imprescindible per sobreviure com menjar o beure. Però hi ha un element que és indispensable per gaudir d'un son reparador: un bon matalàs. Coneixerem com es fabriquen els matalassos i cada quant ens l'hauríem de canviar. Veurem també què és un matalàs personalitzat i descobrirem quines postures per dormir són les més adequades.

"Amb identitat" descobreix a cada programa de la mà de diversos especialistes rellevants les seves professions i les seves activitats laborals relacionades amb l'àmbit del benestar i la salut. Ells seran els encarregats de donar les claus per a conèixer-les en profunditat, i proporcionaran les dades que permetin descobrir-les.

RTVE

anterior siguiente