Enlaces accesibilidad
Divendres 7 d'abril a les 19:30h i diumenge 9 d'abril a les 12:55h a La 2

La cantant nord-americana Tori Sparks, divendres a 'Músics'

  • Tori Sparks és una dona de ment oberta, amb idees més que clares i que no fa res per casualitat

Per
Goyo Prados
Goyo Prados

Dirigit i presentat per Goyo Prados, 'Músics' és el punt de trobada per a grups o solistes que obren via, figures musicals que actuaran en directe i amb els que Goyo Prados repassarà la seva trajectòria. S'emet els divendres i els diumenges a La 2 i els dissabtes a les 17h a Ràdio 4.

Aquesta setmana a 'Músics, el programa musical de La 2 i Ràdio 4, Tori Sparks tocarà a la sala El Siglo de Sant Cugat les noves cançons del seu nou disc 'La huerta'. A més, Goyo Prados parlarà amb ella de la seva música i de com va anar a parar a Barcelona.

La cantant nord-americana Tori Sparks al 2011 va aparcar la seva vida a Nashville i va aterrar a una ciutat desconeguda: Barcelona.

Tori Sparks és una dona de ment oberta, amb idees més que clares i que no fa res per casualitat. L'artista ha fet una ferma aposta en el món de la música, que ha aconseguit rendir a parts iguals públic i industria musical.

Com explica a Goyo Prados, la cantant mai oblidarà l'arribada a Barcelona, la ciutat que anys després la projectaria als escenaris més selectes d'arreu del món.

RTVE

anterior siguiente