Enlaces accesibilidad
Dilluns 27 de març a les 19:25 i a les 19:40 hores a La 2

El món de l'interiorisme i el valor nutricional de la carn al programa "Amb identitat"

  • Al primer capítol el programa entrevistarà Meritxell Ribé, fundadora d’un estudi d’interiorisme
  • Al segon espai el programa visitarà una granja de xais

Per
logo-amb-identitat
logo-amb-identitat

"Amb identitat" és un espai on diversos experts parlen de les seves professions relacionades amb la salut i el benestar. S'emet els dilluns a La 2.

Dilluns “Amb identitat” ofereix el primer capítol dedicat al món de l’interiorisme i un segon espai que explica els valors nutricionals de la carn, un aliment clau en una dieta equilibrada.

La distribució dels mobles pot afectar al nostre estat d'ànim. En parlem amb interioristes per esbrinar com podem millorar la nostra casa i per tant la nostra salut. El programa entrevista Meritxell Ribé, fundadora de l’estudi d’interiorisme “Studio Room”, que ensenya com les noves tecnologies es combinen amb les últimes tendències per garantir que la nostra llar sigui acollidora.

La carn, un aliment clau d’una dieta equilibrada a les 19:40h

La carn és un dels aliments més preuats pels consumidors i constitueix una de les principals fonts de vitamines dels que disposem. En aquest programa visitarem una granja de xais per veure com viuen i com s'alimenten, coneixerem el valor nutricional de la carn, quins controls tècnics i sanitaris es realitzen i aprendrem a cuinar dos plats de carn ben diferents.

"Amb identitat" descobreix a cada programa de la mà de diversos especialistes rellevants les seves professions i les seves activitats laborals relacionades amb l'àmbit del benestar i la salut. Ells seran els encarregats de donar les claus per a conèixer-les en profunditat, i proporcionaran les dades que permetin descobrir-les.

RTVE

anterior siguiente