Enlaces accesibilidad
Divendres 24 de març a les 19:30h a La 2

Torna la música en directe a RTVE Catalunya amb 'Músics', el nou programa musical de producció pròpia de La 2 i Ràdio 4

  • És el nou punt de trobada pels intèrprets de casa nostra: formacions originàries o creades a Catalunya, sense importar procedència ni idioma
  • Alguns dels músics que passaran pel programa seran Coriolà, Blaumut, Judit Neddermann i Los Átomos
  • Goyo Prados és el director i presentador del programa, que s'enregistra a la sala El Siglo de Sant Cugat
  • 'Músics' s'emetrà els divendres a les 19:30h a La 2 i el dissabtes a les 17h a Ràdio 4

Per
Coriolà
Coriolà

Torna la música en directe a TVE Catalunya amb 'Músics', el nou programa musical de producció pròpia de La 2 i Ràdio 4. Dirigit i presentat per Goyo Prados, 'Músics' és el punt de trobada per a grups o solistes que obren via, figures musicals que actuaran en directe i amb els que repassarà la seva trajectòria. A 'Músics' participen formacions originàries de Catalunya sense importar procedència ni idioma, són l'escena real de l'actualitat musical. El programa que s'enregistra a la sala El Siglo de Sant Cugat, al Mercantic, s'emet els divendres a les 19:30h a La 2 de TVE Catalunya i els dissabtes a les 17h a Ràdio 4.

'Músics' és la gran porta d'entrada per a grups o solistes que realment obren via, aquells que s'aixequen sempre i tants cops com faci falta. El programa presenta a figures musicals que protegeix de l'extinció i amb els que Goyo Prados, director i presentador del programa, parla i repassa la seva trajectòria.

El programa és el nou punt de trobada pels intèrprets, que neix del gust per la bona música i del plaer de descobrir i compartir formacions, que fins ara veien difícil la possibilitat d'oferir les seves actuacions a través de la televisió. 'Músics' es vol convertir en la plataforma d'aquests intèrprets, en la veu del seu públic i en l'impuls definitiu per a la seva carrera, i dibuixar així l'escena real de l'actualitat musical.

Formacions originàries o creades a Catalunya, sense importar procedència ni idioma, actuaran en directe a 'Músics'. Per la sala El Siglo de Sant Cugat passaran grups i solistes com Animal,  Tori Sparks i CalamentoJoan RoviraCoriolà,  Judit NeddermannLos Átomos,  Biel Ballester TrioPantaleó Blaumut, entre d'altres.

'Músics' consta de 13 capítols de 30 minuts cadascun i s'emetrà els divendres a les 19:30h a La 2 de TVE Catalunya i els dissabtes a les 17h a Ràdio 4.

El director i presentador de 'Músics': Goyo Prados

Goyo Prados té una àmplia trajectòria en el món de la comunicació. Ha dirigit i presentat programes a Onda Cero i a Onda Rambla com "Protagonistes Catalunya" i ha col·laborat també a televisió com ara a Cuatro i a 25tv. Des del 2014 dirigeix i presenta el programa de les tardes de Ràdio 4 "Anem de tarda".

El primer programa: Coriolà

El primer programa, que s'emetrà el divendres 24 de març a La 2 i el dissabte 25 de març a Ràdio 4, s'endinsa en la música de Coriolà, grup liderat per Carles Chacón i format per Xavier Oró,  Mikel Oró,  Ismael Valero Xabi OróCarles Chacón, el Coriolà que al segle XXI conquereix el panorama musical català i sobre el que Shakespeare mai podrà escriure.

Nascut a Premià de Mar, arrenca el seu viatge l'any 2011. Comencen com un grup de lletres profundes i ritmes lents, de la mà del productor Miqui Puig amb qui van aprendre a jugar amb els matisos, les llums i les ombres.

Ben tractats per la crítica, els Coriolà, en general, i el Carles Chacón, en particular, no tenen una sola taca al seu historial de petites batalles. Les darreres, les dissenyades al Solsonès amb l'ajuda d'un nou productor, el Carles Delgado, i amb les que prometen donar molta guerra.

Fitxa tècnica

Director i presentador: Goyo Prados

Realització: Jordi de Febrer i Gonzalo Bello

Productor executiu: Josep Parés

Producció: Raúl García

RTVE

anterior siguiente