Enlaces accesibilidad
Dijous 16 de març a les 09:00h

El resultat de les eleccions a Holanda, a "El matí a Ràdio 4"

  • Ramon Castelló entrevista també Iván Cesma, secretari del Sindicat de Taxistes Élite, per parlar de la vaga de taxis convocada per les principals organitzacions del sector en aquest dijous

Per
ramon-castell-director-de-el-mat-a-rdio-4
ramon-castell-director-de-el-mat-a-rdio-4

“El matí a Ràdio 4” és un programa dirigit i presentat per Ramon Castelló, que analitza l’actualitat diària. Es pot escoltar de dilluns a divendres des de les 07:00h fins a les 12:00h a Ràdio 4.

A primera hora Ramon Castelló condueix la 'Tertúlia d'actualitat' amb l'advocat Tirso Gracia i amb l'Olga Grau, periodista i redactora en cap de la secció d’economia de ‘El Periódico de Catalunya’.

Per comentar els resultats de les eleccions a Holanda, el director de “El matí a Ràdio 4”, Ramon Castelló entrevista, en connexió directa, al corresponsal de RNE a Brussel·les, Antonio Delgado. Per analitzar les repercussions d'aquests resultats en l'actual context europeu, el director del programa parla també amb el catedràtic de ciència política de la Universitat de Barcelona, Cesáreo Rodríguez Aguilera.

L'actualitat també ve marcada per la vaga de taxis convocada per les principals organitzacions del sector a Catalunya. El conductor del programa entrevista Iván Cesma, secretari del Sindicat de Taxistes Élite, amb el que abordarà les claus del conflicte.

A la secció 'Convidem a...' Ramon Castelló entrevista l'escriptora Montserrat Espallargas, que presenta el seu llibre 'Vides de ferro', amb el que acaba de guanyar el Premi de Narració Joaquim Ruyraque, dins dels Premis Recvll que impulsa la revista homònima de Blanes.

A més a més, Ramon Castelló repassarà l'actualitat del dia amb la col·laboració dels Serveis Informatius de RNE i l'anàlisi dels experts de "El matí a Ràdio 4 ".

RTVE

anterior siguiente