Enlaces accesibilidad
Dilluns 13 de març a partir de les 19:25 h. a La 2

La cura de les dents i el disseny d'il·luminació, dilluns al programa "Amb identitat"

Per
logo-amb-identitat
logo-amb-identitat

"Amb identitat" és un espai on diversos experts parlen de les seves professions relacionades amb la salut i el benestar. S’emet els dilluns a La 2 a TVE Catalunya

Dilluns “Amb identitat” emet el primer capítol que descobreix la importància de la cura i del manteniment de les dents. I al segon capítol ensenya a què es dedica un dissenyador d’il.luminació, perquè la llum, tant natural com artificial és indispensable per a la vida.

Les dents és un dels òrgans més delicats i importants que tenim. Sense elles no podríem parlar ni menjar. El programa entrevista a José Carrière, odontòleg de la Clínica Ortodòncia Carriere per conèixer la seva cura i manteniment.

I a les 19:40h. el disseny d’il·luminació

Des de que ens llevem fins que anem a dormir, la llum, tant natural com artificial, és indispensable per poder viure amb normalitat. Coneixerem a què es dedica un dissenyador d'il·luminació i veurem a través de diversos projectes com unes oficines, un restaurant o les llums de Nadal que es van instal·lar al Mercat del Born, com ens influeix la seva feina en el nostre dia a dia.

"Amb identitat" descobreix a cada programa de la mà de diversos especialistes rellevants les seves professions i les seves activitats laborals relacionades amb l'àmbit del benestar i la salut. Ells seran els encarregats de donar les claus per a conèixer-les en profunditat, i proporcionaran les dades que permetin descobrir-les.

RTVE

anterior siguiente