Enlaces accesibilidad
Dijous 23 de febrer a partir de les 00:10h a La 1

Norbert Bilbeny, aquest dijous a "El Debat de La 1"

  • Quim Barnola entrevista el filòsof i catedràtic d'Ètica de la UB
  • A la tertúlia participaran Esther Vivas, Andreu Mayayo, Joan López Alegre, Toni Aira, Jordi Mercader i Nacho Martín Blanco

Per
Quim Barnola, presentador del programa
Quim Barnola, presentador del programa

"El Debat de La 1" és el programa de TVE Catalunya centrat en l'actualitat política. Està dirigit i presentat per Quim Barnola i s'emet els dijous a la nit a La 1.

www.rtve.es/eldebatdela1

Aquesta setmana "El Debat de La 1", dirigit i presentat per Quim Barnola, analitza amb el filòsof i catedràtic d’Ètica Norbert Bilbeny la mentida en política. I com cada dijous, també repassaran l'actualitat política de la setmana amb els analistes habituals del programa.

Quim Barnola entrevista a Norbert Bilbeny, catedràtic d’Ètica de la Universitat de Barcelona, UB, i autor del llibre “La vida avanza en espiral”. Barnola li preguntarà sobre la mentida en política. El filòsof català creu que l'ètica té tres virtuts que s’han d’aplicar a la política: coratge per viure, generositat per conviure i prudència per sobreviure.

A la tertúlia analitzaran l’actualitat política, que aquesta setmana ve marcada per l'entrevista entre Mariano Rajoy i Carles Puigdemont, el cas Noos i l'aniversari del intent de cop d'estat del 23F. Els analistes seran Esther Vivas, Andreu Mayayo, Joan López Alegre, Toni Aira, Jordi Mercader i Nacho Martín Blanco.

RTVE

anterior siguiente