Enlaces accesibilidad
Dimecres 22 de febrer a les 19:30h i a les 19:45h. a La 2

"Això què és?" parla del matrimoni i dels diners

  • Al primer capítol que s'emet a les 19:30h. els nens donen la seva visió del matrimoni
  • I a les 19:45h. podrem veure les reaccions de la canalla davant dels bitlles i monedes que ja han desaparegut

Per
aixo-14-diners 1
aixo-14-diners 1

"Això què és?" descobreix la reacció de nenes i nens davant d'objectes que al segle passat formaven part de la nostra vida quotidiana. El programa està realitzat per Juan Fermín Gómez i dirigit per Raül Díaz i Montse Tejera.

www.rtve.es/television/aixo-que-es

Aquest dimecres "Això què és?" recupera els capítols centrats en el matrimoni i en el dedicat als diners d'abans. Veurem les reaccions d'un grup de nens i nenes d'entre 5 i 10 anys, de diverses escoles catalanes, davant la visió de l’amor o de monedes com la pesseta.

En el primer capítol d’avui ens vestim de gala per parlar del matrimoni, però també de la família i de la parella, perquè no tothom es casa. Veurem com la canalla té la seva visió de l’amor i sovint és més oberta que la de molts adults.

I a les 19:45h. parlaran dels diners d’abans

Hi ha qui diu que aviat els bitllets i les monedes desapareixeran. Mentrestant us proposem passar una bona estona descobrint el valor que els petits de casa donen als diners.

La canalla d'ara sap què és la pesseta? Han vist mai una balança de peses? Els diners fan la felicitat? Els menuts tenen respostes i reflexions per tot. I n'hi ha de ben curioses.

RTVE

anterior siguiente