Enlaces accesibilidad
Dimecres 15 de febrer a les 19:40h. i a les 19:55h. a La 2

Aquest dimecres els nens descobreixen les cartes i l'electricitat al programa "Això què és?"

  • En el primer capítol que s'emet a les 19:40h. coneixeran un servei de comunicació desconegut per ells, Correus
  • I a les 19:55h. podrem veure les reaccions de la canalla davant els quinqués o els llums d'oli

Per
aixo-15-cartes correus 01
aixo-15-cartes correus 01

"Això què és?" descobreix la reacció de nenes i nens davant d'objectes que al segle passat formaven part de la nostra vida quotidiana. Està realitzat per Juan Fermín Gómez i dirigit per Raül Díaz i Montse Tejera.

www.rtve.es/television/aixo-que-es

Avui "Això què és?" recupera el capítol dedicat a ensenyar els nens què són les cartes i postals i com funcionava Correus. I un segon capítol que ensenya la vida abans d’inventar-se l’electricitat. Coneixerem les reaccions d'un grup de nens i nenes d'entre 5 i 10 anys, de diverses escoles catalanes, davant d'objectes en desús, com són els segells o els llums d’oli.

Els nadius digitals es comuniquen via sms, whatsApp, twitter, messenger, instagram...I què se n’ha fet de les tradicionals cartes i postals? Encara se n’envien?

En aquest capítol dedicat a Correus, la canalla descobreix un servei de comunicació desconegut per ells. Sabran enganxar un segell o tancar un sobre? Veurem que gràcies a la imaginació, al final se’n surten.

L’electricitat a les 19:55 hores

Com era la vida abans d’inventar-se l’electricitat? La canalla sap què és una espelma, però no té tan clar de què serveix a part de guarnir un pastís d’aniversari. Pels petits del segle XXI els quinqués, els llums d’oli i fins i tot els llumins són coses molt estranyes. Tot i així troben arguments sorprenents per tot.

RTVE

anterior siguiente