Enlaces accesibilidad
Dilluns 28 de novembre a les 12 hores

El 60è aniversari de TVE, protagonista del cupó de la ONCE de Nadal

  • Cinc milions i mig de cupons difondran la imatge d'aquest aniversari el diumenge 25 de desembre
  • Amb aquesta iniciativa, la ONCE se suma a les diferents activitats realitzades per commemorar el 60è aniversari de TVE

Per
Carles González, director RTVE Catalunya amb Xavier Grau i Enric Botí ONCE Catalunya
Carles González, director RTVE Catalunya amb Xavier Grau i Enric Botí ONCE Catalunya

El director de RTVE Catalunya, Carles González,  ha rebut una rèplica del cupó de mans del Delegat Territorial de la ONCE a Catalunya, Xavier Grau, i d’Enric Botí, President del Consell Territorial de la ONCE de Catalunya, en un acte celebrat avui al Centre de Producció de RTVE Catalunya a Sant Cugat.

Carles González ha donat les gràcies als representants de la ONCE i ha manifestat que és una satisfacció col·laborar amb una organització que ajuda a la gent que té discapacitats. El director de RTVE Catalunya també ha elogiat les campanyes de la ONCE contra l’assetjament escolar i la violència masclista. 

El Delegat Territorial de la ONCE a Catalunya, Xavier Grau, ha declarat que és un gran honor posar la ONCE al servei de TVE en el seu 60è aniversari i al servei de la ciutadania, així com difondre aquesta iniciativa. Grau ha afegit que “tornem a la ciutadania part del que ens dona cada dia i retornem a TVE part del que ens ha donat al llarg d’aquests anys.”

Xavier Grau també ha destacat la tasca de la ONCE en defensa de les persones amb discapacitat. “Sabem que TVE i especialment TVE a Catalunya és molt sensible amb les persones cegues i amb necessitats específiques.” I s’ha mostrat encantat de realitzar aquest tipus d’acció amb TVE.

D’altra banda, Enric Botí, President del Consell Territorial de la ONCE a Catalunya, ha donat les gràcies a TVE per transmetre el treball que fa la ONCE. “Nosaltres hem d’explicar a la societat el que som capaços de fer i els nostres projectes,” ha dit, i ha afegit que “el més important és compartir la il·lusió amb aquest cupó i compartir-lo amb orgull.”

A Catalunya hi ha 3000 venedors de la ONCE. La Fundació, que es va crear al 1988, dedica un 3 per cent dels ingressos bruts a treballar en accessibilitat i ocupació i uns 90 milions d’euros a l’any van destinats a projectes d’integració. Més de 7000 persones cobren un sou directe de la ONCE.

El cupó del 25 de desembre tindrà un premi de 300.000 euros i 5.000 euros al mes durant 20 anys. Amb aquest cupó de Nadal la ONCE vol retre un homenatge als 60 anys de TVE, testimoni dels més destacats esdeveniments a la història moderna d’Espanya.

RTVE

anterior siguiente