Enlaces accesibilidad
Dijous 27 d'octubre a partir de les 00:00 hores a La 1

Aquest dijous "El Debat de La 1" analitza el posicionament del PSC en el debat d'investidura i l'enfrontament amb el PSOE

  • Quim Barnola entrevista a Núria Marín, membre del Consell Nacional del PSC i alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat
  • A la tertúlia participaran els analistes Joan Puigcercós, Nacho Martín Blanco, Jordi Mercader, Esther Vivas, Joan López Alegre i Xavier Fina

Per
Quim Barnola, director i presentador
Quim Barnola, director i presentador

"El Debat de La 1" és el programa de TVE Catalunya centrat en l'actualitat política. Està dirigit i presentat per Quim Barnola i s'emet els dijous a la nit a La 1.

www.rtve.es/eldebatdela1

Aquesta setmana "El Debat de La 1", dirigit i presentat per Quim Barnola, entrevista a Núria Marín, membre del Consell Nacional del PSC. L’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat parlarà del ‘no’ dels socialistes catalans a la investidura de Mariano Rajoy i si aquesta postura pot tenir conseqüències en la seva relació amb el PSOE.

El Consell Nacional del PSC va ratificar el ‘no’ en la primera i la segona votació a la investidura de Mariano Rajoy. “No és no” és el lema que defensen i que pot provocar una ruptura amb el PSOE.

Per aquest moitu, Quim Barnola entrevistarà a Núria Marín, membre del Consell Nacional del PSC i alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat des del 2008.

“El Debat de La 1” també analitzarà altres qüestions de l’actualitat amb els següents analistes: Joan Puigcercós, Nacho Martín Blanco, Jordi Mercader, Esther Vivas, Joan López Alegre i Xavier Fina.