Enlaces accesibilidad
Dijous 20 d'octubre a partir de les 00:00 hores a La 1

Aquest dijous "El Debat de La 1" analitza el posicionament del PSOE en el debat d'investidura

  • També analitzaran la polèmica de l'exposició sobre Franco al Centre Cultural del Born
  • Quim Barnola entrevista a Ricard Vinyes, comissionat de Programes de Memòria de l'ajuntament de Barcelona
  • A la tertúlia participaran els analistes Laura Pinyol, Andreu Mayayo, Toni Bolaño, Martí Saballs, Rafael de Ribot i Nacho Martín Blanco

Per
Quim Barnola, director i presentador
Quim Barnola, director i presentador

"El Debat de La 1" és el programa de TVE Catalunya centrat en l'actualitat política. Està dirigit i presentat per Quim Barnola i s'emet els dijous a la nit a La 1.

www.rtve.es/eldebatdela1

Aquesta setmana "El Debat de La 1", dirigit i presentat per Quim Barnola, parlarà del Comitè Federal del PSOE de diumenge vinent que determinarà el posicionament en el debat d’investidura. A més, parlarà de la polèmica de l’exposició sobre Franco al centre cultural del Born i entrevistarà al comissionat de Programes de Memòria de l’ajuntament de Barcelona, Ricard Vinyes. El programa també repassarà l'actualitat política catalana i espanyola amb els analistes habituals del programa.

Aquesta setmana a “El Debat de la 1” parlaran de la reunió del Comitè Federal del PSOE de diumenge que ha de determinar el seu posicionament en el debat d'investidura. I comentaran la polèmica que s'ha produït arran de l'exposició "Franco,Victòria.República. Impunitat i espai urbà" al Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona.

A més, Quim Barnola entrevistarà al comissionat de Programes de Memòria de l'Ajuntament de Barcelona, Ricard Vinyes.

“El Debat de La 1” també analitzarà la situació del PSOE i altres qüestions de l’actualitat amb els següents analistes: Laura Pinyol, Martí Saballs,Toni Bolaño, Andreu Mayayo, Rafael de Ribot i Nacho Martín Blanco.

RTVE

anterior siguiente