Enlaces accesibilidad
Dijous 13 d'octubre a les 19:30 hores a La 2

"Punts de vista" obre les portes de la magnífica i modernista 'Casa de les Punxes' de l'arquitecte Josep Puig i Cadafalch

  • Montse Elias entrevista la realitzadora Isabel Coixet, amb qui parlarà del documental “Spain in a day”, fet mitjançant els vídeos personals que li han enviat unes 20.000 persones
  • "Punts de vista” ens invita a gaudir del teatre amb l'impactant “Macbeth” al Liceu i amb l'obra “El coratge de matar” de Magda Puyo
  • Coneixerem Cristina Almodóvar que exposa a la Fundació Setba de la Plaça Reial una mostra dels seus originals treballs titulada “Racionalitat orgànica”

Per
La Casa de les Punxes, en la Diagonal de Barcelona
La Casa de les Punxes, en la Diagonal de Barcelona

“Punts de vista” és el nou programa cultural en català de La 2 amb un punt surrealista i transgressor. Dirigit per Montse Elias i Joan Vilà, està presentat per Montse Elias, amb la realització de Pepa Pérez i la producció de Núria Raja. S’emet els dijous a les 19:30h a La 2.

Aquesta setmana comencem els nostres “Punts de vista” visitant la 'Casa de les Punxes' de Barcelona; sentirem el nou disc dels 'MCLAN'; parlem amb l' Isabel Coixet de la seva experiència amb la pel·lícula “Spain in a day”; assistirem a l’impactant “Macbeth”al Liceu; visitarem l’art sorprenent de Cristina Almodóvar i veurem el muntatge “El coratge de matar", de Magda Puyo.

El “Punts de vista” del proper dijous 13 d’octubre tenen com a eix la magnífica i modernista “Casa de les Punxes”, a la Diagonal, obra de l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch. També coneguda com Casa Terradas, recentment l’han obert al públic que la pot visitar. Nosaltres ho hem fet i també hem aprofitat per gravar-hi les presentacions del programa i l’entrevista i un acústic amb els 'MCLAN', el veterà grup de rock espanyol que presenta un nou disc, “La esperanza”.

L’entrevista de la setmana és amb la realitzadora Isabel Coixet, que té a la cartellera dels cinemes la seva darrera producció, el documental “Spain in a day”, fet mitjançant els vídeos personals que li han enviat unes 20.000 persones. A banda d’explicar-nos la seva manera d’entendre el cinema i el documental, Coixet també ens desvetlla la seva passió per la xarxa social Instagram, on no para de posar-hi fotos i vídeos de tot tipus.

També, un altra plat fort cultural de la setmana és el nou “Macbeth” que es representa al Gran Teatre del Liceu de Barcelona. El muntatge situa l’òpera de Verdi en un espai atemporal i surrealista i compta amb la impactant direcció escènica de Christof Loy.

També, un altra plat fort cultural de la setmana és el nou “Macbeth” que es representa al Gran Teatre del Liceu de Barcelona. El muntatge situa l’òpera de Verdi en un espai atemporal i surrealista i compta amb la impactant direcció escènica de Christof Loy.

A més a més, tenim també reportatges de l’obra que dirigeix Magda Puyo a la Sala Petita del Teatre Nacional de Catalunya, “El coratge de matar” i d’una artista excepcional, la madrilenya Cristina Almodóvar que exposa a la Fundació Setba de la Plaça Reial una mostra dels seus originals treballs titulada “Racionalitat orgànica”. Són tot un seguit de peces sorprenents que parteixen de la natura realitzades amb recursos sovint inusuals: branques, fulles de plantes, filferro i acer, llibres… Cristina Almodóvar és per nosaltres el descobriment de la setmana, una artista única que ens ha fet feliços amb la seva imaginació i el seu tracte més que cordial i sincer.

http://www.rtve.es/television/20161010/obre-les-portes-magnifica-modernista-casa-les-punxes-diagonal-obra-larquitecte-josep-puig-cadafalch/1423760.shtml

http://www.rtve.es/television/punts-de-vista/

RTVE

anterior siguiente