Anterior Alejo Sauras protagoniza la ficción sonora 'Bienvenido a la Pasarela' Siguiente "Frankenstein y Mary Shelley: los modernos prometeos", en 'Documentos RNE' Arriba Ir arriba
Dimecres 28 de setembre, a les 19:30 hores a La 2

Els Aiguamolls de l'Empordà i Banyoles, protagonistes del programa "Animalades"

  • Evelyn Segura, biòloga i presentadora del programa, viatja a les terres humides per mostrar-nos la fauna que viu entre l’aigua i la terra

  • El gimnasta olímpic Gervasio Deferr ensenyarà com salten les granotes

|

“Animalades” s’emet els dimecres, a les 19:30 hores a La 2 de TVE Catalunya. Direcció: Pepa Pérez i Judith Fernández. Realització: Pepa Pérez. Guió: Òscar Cusó. Producció: Lluís Boix i Fali Álvarez.

A les Terres Humides les fronteres es desdibuixen i la vida és versàtil. En aquest episodi Evelyn Segura viatja als Aiguamolls de l’Empordà i a Banyoles per ensenyar-nos els increïbles animals que viuen entre l’aigua i la terra, des de voraces libèl·lules o daines amb elegants cornamentes fins a éssers d’abans dels dinosaures, com els triops.

La presentadora del programa també acompanya al gimnàs a Gervasio Deferr, que li ensenya tot allò que els gimnastes poden aprendre dels salts de les granotes.

Curiositats que avui es plantejaran: És el triops l’animal més vell del món? Viu a Catalunya un dels depredadors més letals? Què poden aprendre els gimnastes olímpics, com Gervasio Deferr, del salt d’una granota? Cap a on migren les cigonyes? Pot la cornamenta d’un cèrvol provocar l’extinció d’una espècie?

Más contenidos de RTVE

anterior siguiente