Enlaces accesibilidad
Dilluns 19 de desembre a les 19:30h a La 2

Marta Càceres entrevista l'inversor Luis Martín Cabiedes i presenta nous espais on treballar a "Tinc Una Idea"

  • Coneixerem el cas de Valkiria Hub, un espai laboral que propicia el treball en equip
  • I també rebrem un grup d'alumnes i de professors de l' institut Guillem Catà de Manresa, que han construït una caravana de fusta

Per
Valkiria Hub, nous espais on treballar millor
Valkiria Hub, nous espais on treballar millor

"Tinc Una Idea", el programa de TVE Catalunya que recull el testimoni de persones emprenedores, està dirigit per Miquel Peralta i presentat per Marta Càceres. S'emet els dilluns a les 19:30h per La 2.

Marta Càceres entrevista Luis Martín Cabiedes, un dels inversors privats més importants; expliquem el cas d’uns professors i uns estudiants que han fet una caravana de fusta i parlem de Valkiria Hub, un exemple de nous espais urbans.

Valkiria Hub, nous espais on treballar millor

Amb les noves tecnologies ha canviat la manera de treballar.., però l'espai on treballem i les eines amb què ho fem també són molt importants. En tota empresa hi ha un aspecte que perdura sempre: la feina en equip. Les estructures de poder i de responsabilitat ja no són sempre piramidals i això canvia les relacions laborals i empresarials. Coneixerem el cas de Valkiria Hub.

Formació professional ben aplicada: una caravana de fusta

És el cas d’un grup d'alumnes i de professors de l’institut Guillem Catà de Manresa, que han fet possible la construcció d'una caravana de fusta. Algunes empreses del sector del caravàning ja s’hi han interessat.

En què es fixen els inversors? Entrevistem Luis Martín Cabiedes

A Luis Martín Cabiedes un dels inversors privats més importants de tot l'Estat, li hem preguntat amb què es fixa a l’hora d’invertir en un projecte. I el resultat ha estat sorprenent.

RTVE

anterior siguiente