Enlaces accesibilidad
Divendres 23 de setembre a les 9:30h a Ràdio 4

Miquel Iceta, primer secretari del PSC a "El matí a Ràdio 4"

  • Ramon Castelló entrevista també l'escriptor i historiador Ramon Solsona que ens representa la seva obra "Allò que va passar a Cardós"

Por
Ramon Castelló
Ramon Castelló

“El matí a Ràdio 4” és un programa dirigit i presentat per Ramon Castelló, que analitza l’actualitat diària. Es pot escoltar de dilluns a divendres des de les 07:00h fins a les 12:00h a Ràdio 4.

A primera hora Ramon Castelló condueix la 'Tertúlia d'actualitat' amb el periodista de La Vanguardia Iñaki Ellakuria i amb l' historiador Andreu Mayayo.

El director de “El matí a Ràdio 4”, entrevista Miquel Iceta, primer secretari del PSC, per tal d'analitzar les posicions davant de la celebració de les primàries a la direcció del partit, juntament amb l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlón.

A la secció 'Convidem a…' Ramon Castelló parla també amb l'escriptor Ramon Solsona que ens representa la seva novel·la "Allò que va passar a Cardós", editada per Edicions 62.

A més a més, Ramon Castelló repassarà l'actualitat del dia amb la col·laboració dels Serveis Informatius de RNE i l'anàlisi dels experts de "El matí a Ràdio 4 ".

RTVE

anterior siguiente