Enlaces accesibilidad
Dimecres 22 de març, a les 19:30 hores a La 2

"Animalades" es capbussa a les aigües del Mediterrani en un capítol dedicat al 'Mar'

  • Evelyn Segura, biòloga i presentadora del programa, navega i busseja pel Mediterrani per descobrir-nos els grans secrets dels animals marins
  • Evelyn també es remulla a la piscina amb la nedadora Mireia Belmonte, que li ensenya a nedar com un dofí

Per
Evelyn Segura al programa 'Animalades'
Evelyn Segura a 'Animalades'

"Animalades" s'emet els dimecres a les 19:30 hores a La 2 de TVE Catalunya. Direcció: Pepa Pérez i Judith Fernández, amb guió d’Òscar Cusó i en la producció Lluís Boix i Fali Álvarez.

"Animalades" és una sèrie documental sobre la ciència dels éssers vius de Catalunya. La biòloga i presentadora Evelyn Segura viatja als racons més icònics de casa nostra per descobrir-nos els misteris de la fauna i la flora autòctones. En aquest capítol Evelyn navega i busseja pel Mediterrani per descobrir-nos els grans secrets dels animals marins i entrevista a la campiona olímpica Mireia Belmonte.

El Mar és el gran desconegut. Sota la planícia blava s'amaga un món amb éssers gairebé inimaginables. En aquest episodi Evelyn navega i busseja pel Mediterrani per descobrir-nos els grans secrets dels animals marins, des de coloses balenes a tocar de les nostres costes fins a meduses amb el desitjat poder de la immortalitat, tot passant per pops amb intel·ligències que no semblen del nostre planeta. També es remulla a la piscina amb la nedadora Mireia Belmontenedadora , que li ensenya a nedar com un dofí.

A l'apartat de curiositats sabrem per què alguns animals tenen el secret de la immortalitat. Trobem senyals d’intel·ligència alienígena a les nostres costes? Pot un nedador olímpic, com Mireia Belmonte, superar la velocitat d'un dofí? Quin és l'animal més gran de Catalunya? És el canibalisme un acte sàdic o una estratègia de supervivència?

Amb el programa "Animalades" podem entendre tant als animals com a nosaltres mateixos. Tant és així que a cada capítol l'habilitat d'un dels protagonistes és comparada amb la d'un famós: la natació dels dofins amb la nedadora Mireia Belmonte, els salts de la granota amb el gimnasta Gervasio Deferr, l'escalada dels dragons amb l'alpinista Araceli Segarra… Comparacions amb un rerefons d'humilitat pels humans, però també molt estimulants; podrem algun dia entendre i emular les fites dels animals?

RTVE

anterior siguiente