Enlaces accesibilidad
Dimecres 14 de setembre a les 08:30h a Ràdio 4

Maria Assumpció Vilà, Síndica de Barcelona a "El matí a Ràdio 4"

  • A la secció 'Tertúlia oberta' Ramon Castelló modera un debat en torn a la creació de la 'Superilla' al barri del Poble Nou
  • El cantant Sabina Witt presenta a "El Matí a Ràdio 4" el seu primer disc: 'Chiquilladas pintorescas'

Per
Ramon Castelló
Ramon Castelló

“El matí a Ràdio 4” és un programa dirigit i presentat per Ramon Castelló, que analitza l’actualitat diària. Es pot escoltar de dilluns a divendres des de les 07:00h fins a les 12:00h a Ràdio 4.

El director de “El matí a Ràdio 4”, condueix, a les 8:30h, la 'Tertúlia d'actualitat' amb el periodista Rafael de Ribot i el consultor en comunicació Antonio Gómez Reino que comenten els temes d'actualitat de la societat catalana.

Ramon Castelló entrevista també Maria Assumpció VilàSíndica de Barcelona, amb motiu de el inici del seu segon mandat.

A les 10:30h Ramon Castelló modera un debat sobre la recent entrada en funcionament de la 'Superilla' al barri del Poble Nou. Intervindran Salvador Clarós, president de l’Associació de Veïns del Poblenou, Öle Thorson, president de l’Associació PAT (Previsió d’Accidents de Trànsit) i Manuel Valdés, gerent de Mobilitat i Infraestructures de l’Ajuntament de Barcelona.

A la secció 'Convidem a…' el conductor del programa conversa amb el cantant Sabina Witt, que presenta el seu primer disc "Chiquilladas pintorescas".

A més a més, Ramon Castelló repassarà l'actualitat del dia amb la col·laboració dels Serveis Informatius de RNE i l'anàlisi dels experts de "El matí a Ràdio 4 ".

RTVE

anterior siguiente