Enlaces accesibilidad
Diumenge 17 de novembre a les 12:30 a La 2

El pintor Francesc Artigau a "Col·lecció Bassat d'art contemporani"

  • El programa mostra tot el seguiment d'una de les seves obres des de la recerca d'informació fins al resultat final

Per
premsa---francesc-artigau

"Col·lecció Bassat d'art contemporani" es basa en una idea original de Lluís Bassat i pretén contribuir a divulgar figures remarcables de la creació actual, especialment la catalana, d'una manera distesa i entenedora. Programa dirigit per Soledad Gomis i realitzat per Pepa Pérez.

Aquesta setmana "Col·lecció Bassat d'art contemporani" recupera el programa dedicat a l'artista Francesc Artigau, el pintor de la gent.

El programa mostra com Francesc Artigau prepara, elabora i acaba una obra. L'equip de "Col·lecció Bassat d'art contemporani" el va acompanyar al Mercat de Santa Caterina per veure com prenia anotacions per un gran tríptic; ja a l'estudi, va seguir com hi treballava: la tria de colors, la manera de donar volum a les figures... i va tornar quan estava acabat.

L'artista mostra la seva manera de treballar a "Col·lecció Bassat d'art contemporani", conversa amb Lluís Bassat i respon al qüestionari Proust

A més, Francesc Artigau tria per comentar l'obra "Tesodro" de Zush Lluís Bassat dóna alguns consells sobre com comprar a una subhasta.

RTVE

anterior siguiente