Enlaces accesibilidad
Dimarts 31 de maig, a les 19:00 hores a La 2

Andrea Motis i Joan Chamorro, aquest dimarts a "Vespre a La 2"

  • La nova figura del jazz, amb només 21 anys, està revolucionant el panorama jazzístic internacional
  • Andrea Motis i el seu professor, Joan Chamorro, oferiran dues actuacions
  • A la tertúlia d'actualitat, Xavi Díaz parlarà amb Olga Grau, Jordi Mercader i Albert Fernández Santiveri

Per
Andrea Motis i Joan Chamorro
Andrea Motis i Joan Chamorro

"Vespre a La 2" és el magazine de producció pròpia de TVE Catalunya. Un espai diari que repassa la informació més rellevant del dia. El programa s'emet de dilluns a divendres a La 2 sota la direcció de Carles Bassolas i la presentació de Xavi Díaz. Realitzador: Guillem Nualart. Producció: Josep Pares i Núria Raja

www.rtve.es/vespre2

Com cada dimarts, "Vespre a La 2" entrevista un personatge i mostra la seva faceta més humana i desconeguda. Aquest dimarts els protagonistes són la jove cantant, trompetista i saxofonista Andrea Motis i el seu professor i amic, Joan Chamorro. A més, Xavi Díaz estarà al front de la taula d’anàlisi de l’actualitat política i coneixerem la informació més rellevant de la jornada.

El programa repassarà amb la jove Andrea Motis i amb Joan Chamorro les seves trajectòries professionals, les seves aficions i les seves personalitats. Motis va gravar el seu primer disc com a cantant solista amb només 14 anys i des de ben petita toca la trompeta i el saxofon. La seva veu ha estat comparada amb la de Norah Jones. Actualment, Andrea Motis toca amb el quintet Andrea Motis&Joan Chamorro Group, que lidera amb el seu inseparable professor i amic Joan Chamorro. “Vespre a La 2” prepararà a Andrea Motis i Joan Chamorro alguna sorpresa relacionada amb el món del jazz.

I com cada dia, "Vespre a La 2" explicarà l'actualitat informativa de la jornada en la primera part del programa. A més, a la tertúlia d’actualitat, Xavi Díaz analitzarà els temes més rellevants del panorama de la política i la societat amb Olga Grau, Jordi Mercader i Albert Fernández Santiveri.

RTVE

anterior siguiente