Enlaces accesibilidad
Dilluns 23 de maig a les 09:00h a Ràdio 4

Senen Florensa, president executiu de l' Institut Europeu de la Mediterrània, parla de la guerra de Síria a "El matí a Ràdio 4"

  • Ramon Castelló entrevista també Joan González, director del Festival Docs Barcelona

Per
Ramon Castelló
Ramon Castelló

“El matí a Ràdio 4” és un programa dirigit i presentat per Ramon Castelló, que analitza l’actualitat diària. Es pot escoltar de dilluns a divendres des de les 07:00h fins a les 12:00h a Ràdio 4.

El tema de l'entrevista d'actualitat del dilluns versa sobre la dramàtica situació provocada pel conflicte armat a Síria, per la qual cosa el director de "El matí a Ràdio 4", Ramon Castelló entrevista al diplomàtic Senen Florensaex ambaixador a Tunísia i president executiu de l' Institut Europeu de la Mediterrània, (l’IEMed).

La secció 'Convidem a...' dedicarà el seu temps al Festival Docs Barcelona. El conductor del programa entrevistarà al seu director Joan González, així com a José Manuel Pinillo, director del documental “Toni Sagarra, un tipo que escribe anuncios” sobre la experiència professional d'aquest publicista.

A més a més,  Ramon Castelló repassarà l'actualitat del dia amb la col·laboració dels Serveis Informatius de RNE i l'anàlisi dels experts de "El matí a Ràdio 4 ".

RTVE

anterior siguiente